5. KONFERENCIJA O PALIJATIVNOJ SKRBI s međunarodnim sudjelovanjem, Pula, Hotel Park Plaza Histria, od 30.9. do 2.10. 2022.

5. KONFERENCIJA O PALIJATIVNOJ SKRBI s međunarodnim sudjelovanjem, Pula, Hotel Park Plaza Histria, od 30.9. do 2.10. 2022.

Dragi kolege i prijatelji!

Nakon tri godine i nekoliko odgađanja, vjerujući da su valovi Covida iza nas, odlučili smo organizirati konferenciju o palijativnoj skrbi, 5. po redu koju zajednički organiziraju Istarski domovi zdravlja i Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora. Konferencija će se održat od 30.9. do 2.10. 2022. u hotelu Park Plaza Histria u Puli.

Glavna tema konferencije je integrirana opća i specijalistička palijativna skrb.

Razvijaju li se u Hrvatskoj svi oblici i nivoi palijativne skrbi, u kojoj mjeri su integrirane opća i specijalistička palijativna skrb, koliko je iskorišten potencijal obiteljskih liječnika u palijativnoj skrbi? To su neka od pitanja koje će biti u fokusu, oko kojih ćemo potaknuti raspravu i nastojati donijeti zaključke.

Kad smo organizirali prvu konferenciju u većini sredina palijativna skrb je bila u začetcima. Danas, nakon sedam godina, mnogi od vas imaju vlastita iskustva i ideje i vjerujemo da ih želite podijeliti s drugima.

I ovog puta očekujemo zanimljive i inspirativne stručnjake iz inozemstva koji će nam svojim izlaganjima dati širu sliku razvoja PS i pomoći u sagledavanju stanja PS kod nas.

Druženju i opuštanju smo uvijek posvećivali posebnu pažnju, a ukoliko nam okolnosti dopuste tako će biti i ovoga puta.

Vjerujemo da ste, nakon više od dvije godine života i rada u izvanrednom stanju, željni palijativnih tema i radujemo se susretu u Puli.

Dr. Ante Ivančić, predsjednik Organizacijskog odbora

Dr. sc. Julijana Franinović-Marković, predsjednica Programskog odbora

Dr. Vlasta Vučevac, predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu HLZ-a


Registracija sudjelovanja
https://forms.gle/eMcMh2jxKWeRebLv5


Prijava sažetaka
https://forms.gle/khoEheocoECafunz7


Rezervacija smještaja
https://forms.gle/mrsRq1U7nZ97ssdY7

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite Kongresnoj agenciji Vivid Original d.o.o. – [email protected] / +385 98 1706 028

Goran Grbić

Vivid Original d.o.o.

Vjekoslava Heinzela 4

Poslovnica: Maksimirska cesta 112, Zagreb

OIB: 05821545022

M:+385 (0) 98 1706 028

@ [email protected]

W www.vivid-original.com

Prvu obavijest možete skinuti putem linka.

(Visited 222 times, 1 visits today)

Add Your Comment