Online Konferencija o palijativnoj medicini “Ostani uz mene”: 10 godina CEPAMET-a MEF-a Sveučilišta u Zagrebu

Online Konferencija o palijativnoj medicini “Ostani uz mene”: 10 godina CEPAMET-a MEF-a Sveučilišta u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege, dragi prijatelji,

u kontekstu aktualne epidemiološke situacije i važnosti zaštite zaposlenika u zdravstvenom sustavu od potencijalne infekcije COVID-19, ekspertna skupina Kriznog stožera Ministarstva zdravstva donijela je zaključak da se do daljnjega svi planirani stručni skupovi organiziraju isključivo u virtualnom obliku.

Stoga vas obavještavamo kako je Organizacijski odbor Konferencije o palijativnoj medicini „Ostani uz mene“, u povodu 10 godina od osnutka Centra za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine – CEPAMET, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, donio odluku da će se Konferencija u potpunosti održati virtualno, odnosno bez fizičkog prisustvovanja sudionika i predavača.

Programu ćete moći pristupiti online, tj. putem službenih stranica Konferencije o čemu ćete dodatno biti obaviješteni u narednim danima.

Iznimna nam je želja i ovaj put okupiti ugledne predavače i sudionike: doktore medicine,  specijaliste, specijalizante, psihologe, socijalne radnike, radne terapeute, medicinske sestre i tehničare, studente preddiplomskih studija, članove nevladinih udruga, članove udruga pacijenata i ostale koji se bave palijativom te, usprkos trenutnoj epidemiološkoj situaciji, nastaviti s educiranjem i širenjem znanja, u virtualnom obliku.

Drago nam je što već sada imamo prijavljen velik broj predavača i sudionika, kao i podržavatelja za ovu Konferenciju čiji je suogranizator Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu HLZ-a. Ukoliko i Vaša institucija/udruga želi biti podržavatelj konferencije, molimo Vas da nam pošaljete logo svoje institucije/udruge.

 Na konferenciju ćemo ponijeti i sve potvrdnice s prijašnjih edukacija kao i zahvalnice koje nisu uručene, pa Vas molimo da nam se javite ukoliko će netko u Vaše ime ili Vi osobno doći na mjesto održavanja Konferencije (Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, dvorana M. Čačković).

Sve informacije o programu, registraciju sudjelovanja i prijavu sažetaka možete napraviti putem online obrazaca na kongresnoj stranici: www.ostaniuzmene2020.com

Važni datumi i rokovi:

Održavanje Konferencije: 18. – 19. rujna 2020.

Rok za slanje sažetaka: 10. rujna 2020.

Rok za prihvaćanje sažetaka: 14. rujna 2020.

I dalje svakodnevno pratimo epidemiološku situaciju u Republici Hrvatskoj i postupamo sukladno preporukama i mjerama Nacionalnog stožera Civilne zaštite te Vas pozivamo da pratite aktualne informacije o Konferenciji na web stranici: www.ostaniuzmene2020.com


S poštovanjem,

Prof. dr. sc. Marijana Braš, prim. dr. med.
Predsjednica Organizacijskog odbora


Stojimo na raspolaganju za sve dodatne informacije i daljnju komunikaciju.

Ostanite zdravi, srdačan pozdrav.

Goran Grbić

Kongresna agencija BTravel d.o.o.
Voditelj projekata / Project Manager
BTRAVEL d.o.o.
Maksimirska 112a, 10 000 Zagreb
ID kod: HR-AB-01-080988210
OIB: 50368883612

T: +385 1 6661 151
F: +385 1 6666 851
M: +385 99 4926 679
@: [email protected]

www.btravel.pro

 

(Visited 63 times, 1 visits today)