Volonterski Oskar 2012

Dragi korisnici, kolege, volonteri, partneri i suradnici,


Udruga Krijesnica sve svoje aktivnosti provodi uz podršku volontera i volonterki, ljudi velikog srca koji su spremni da podijele svoje vrijeme, znanja i vještine kako bi pomogli našim korisnicima.
Oni već godinama predstavljaju dragocjen dio tima Krijesnice u provođenju aktivnosti kao što su rehabilitacijski kampovi, humanitarne akcije, podrška u uredu, info štandovi te mnoge druge aktivnosti.
Svim volonterima/kama nastojimo izraziti našu zahvalnost kroz zajednička druženja, edukacije i spremnosti da im pomognemo kad je to njima potrebno.

Sada imamo priliku zahvaliti jednoj od mnogih naših posebnih volontera/ki na poseban način. Volonterski centar Zagreb je krajem prošle godine raspisao natječaj za Volonterskog Oskara – nagrada za  volontera/ku godine u Zagrebu. Odlučili smo se našoj dugogodišnjoj volonterki Nikolini Piršljin zahvaliti kandidaturom za Volonterskog Oskara. Naša Nikolina već 6.godinu zaredom volontira za Krijesnicu i naša je redovita volonterka na rehabilitacijskim kampovima
gdje pomaže najmlađima sudionicima da ne osjete odsustvo roditelja. Ona ih budi ujutro uz zagrljaje i ušuškava u krevet prije spavanja, a preko dana se s njima igra, sluša njihove priče i izmjenjuje s njima zagrljaje.
Nikolina svake godine ima isti entuzijazam, polet i radost dijeliti s našim korisnicima i na tome smo joj neizmjerno zahvalni.

Jako nas je obradovala vijest da je Nikolina ušla u finale za nagradu Volonterski Oskar te Vas pozivamo da glasate za nju i na taj način zajedno podržimo jednu divnu volonterski priču Krijesnice.

Glasati možete na http://www.vcz.hr/oskar/index.html te tu možete pročitati više o njenom volonterskom iskustvu ali i o volonterskom iskustvu drugih kandidata.

Hvala. 🙂

 

Srdačan pozdrav

Srdačno i s poštovanjem,
Zoran CipekKrijesnica – udruga za pomoć djeci i obiteljima
suočenim s malignim bolestima

Prilaz Gjure Deželića 50
10 000 Zagrebtel: 01/3770-477
fax: 01/4655-343
mob: 091/6145-388[email protected]
www.krijesnica.hr

(Visited 40 times, 1 visits today)