Proslava Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi u Zagrebu

Proslava Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi u Zagrebu

World Hospice & Palliative Care Day

 

U srijedu 6. listopada u 12 sati u velikoj predavaonici Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 4 (pored Klinike za dermatologiju i Klinike za psihološku medicinu, prizemlje) bit će održana svečana proslava Svjetskog dana hospicija i palijativne skrbi u Zagrebu.

Uz predstavljanje međunarodnih incijativa povodom ovogodišnjeg Svjetskog dana hospicija i palijativne medicine (pod sloganom:  Sharing the care), na ovoj će svečanosti biti predstavljen novoosnovani Centar za palijativnu medicinu, medicinsku etiku i komunikacijske vještine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Također će biti predstavljen i novi broj časopisa Sandoz In posvećen palijativnoj medicini. Ujedno, bit će najavljene i aktivnosti koje su planirane u sklopu akcije Ostani uz mene, a osobito održavanje donatorske večere u hotelu Sheraton 26.11. 2010. godine te Međunarodni simpozij pod nazivom “Palijativna medicina u 21. stoljeću – izazov za zdravstvo i zajednicu”, koji će se održati 27.11. 2010. godine na MF u Zagrebu.

Radujemo se dolasku svih članova, prijatelja i suradnika, a posebno zahvaljujemo svima koji sa srcem i kontinuirano podržavaju sve naše inicijative.
(Visited 4 times, 1 visits today)