Poziv za stručnu javnost za javnu akciju

Poziv za stručnu javnost za javnu akciju

Hrvatsko društvo za palijativnu medicinu, HLZ

Poštovani,

Humanitarna akcija „OSTANI UZ MENE“ uspješno je zakoračila u novu fazu. Pod visokim pokroviteljstvom gospođe Jadranke Kosor i Vlade Republike Hrvatske, prvo javno predstavljanje akcije održano 21. travnja u Zagrebu, proteklo je u ozračju podrške okupljenih sudionika i velikog odaziva medija. Jednak je odaziv zabilježilo i prošlotjedno premijerno predstavljanje humanitarne akcije „OSTANI UZ MENE“ pred građanima Rijeke.

Uslijedilo je vrijeme da akciju, njene ciljeve i mogućnosti predstavimo i građanima Grada Zagreba.

Stoga mi je zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite u

 Javnoj akciji u sklopu humanitarne akcije „OSTANI UZ MENE“, kojom se prikupljaju financijska sredstva za opremanje prve Ustanove za palijativnu skrb u Republici Hrvatskoj

koja će se održati u

subotu, 15. svibnja, s početkom u 10.00 sati u Bogovićevoj ulici (kod Gajeve ulice) u Zagrebu.

U ovom edukativno-humanitarnom događanju volonteri partnerskih udruga i organizacija građane će informirati o tijeku akcije te načinima kako se uključiti u istu. Akciju će pratiti i prodaja promotivnih artikala, a sav prihod bit će uplaćen na poseban žiro-račun akcije. Prisutni će svoju potporu akciji te njenim ciljevima moći izraziti i potpisivanjem Deklaracije o palijativnoj medicini, koju je dosad potpisalo više stotina građana.

S velikim zadovoljstvom mogu naglasiti kako je akciju podržalo i Poglavarstvo grada Zagreba, na čelu s gradonačelnikom gospodinom Milanom Bandićem.

Nadam se da ćete svojim dolaskom podržati ovu humanitarnu akciju.
Do skorog susreta, srdačan pozdrav!

 

Kontakt osoba:

Dr. sc. Marijana Braš,
Predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora
M: 098/223 323
E-mail: [email protected]

 

(Visited 8 times, 1 visits today)