Ostani uz mene – Poziv na predstavljanje humanitarne akcije

Ostani uz mene – Poziv na predstavljanje humanitarne akcije

ostaniuzmene01

znakHRVATSKO DRUŠTVO ZA PALIJATIVNU MEDICINU, HLZ

Poštovani,

Iako je briga o osobama koje pate od neizlječivih bolesti – palijativna medicina – jedno od osnovnih ljudskih prava, u Hrvatskoj za sada to često nije slučaj. Organizacija palijativne medicine dio je programa Vlade Republike Hrvatske, koji se do sada nije uspio realizirati zbog niza objektivnih okolnosti.

Kako bismo taj plemeniti cilj postigli, pokrenuli smo humanitarnu akciju „OSTANI UZ MENEpod visokim pokroviteljstvom predsjednice Vlade gđe Jadranke Kosor, čime su otvorene nove mogućnosti za realizaciju našeg cilja –  osnivanja prve Ustanove za palijativnu skrb  u Republici Hrvatskoj.

 

Drago nam je da Vas možemo pozvati na

 

Predstavljanje humanitarne akcije „OSTANI UZ MENE“, kojom će se prikupljati financijska sredstva za opremanje prve Ustanove za palijativnu skrb  u Republici Hrvatskoj,

koja će se  održati u

srijedu, 21. travnja u 11.00 sati u Novinarskom domu,

Perkovčeva  2 u Zagrebu.

O palijativnoj medicini, njenim mogućnostima te aktivnostima u sklopu humanitarne akcije prisutnima će govoriti Predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu HLZ-a  dr. sc. Marijana Braš i doc. dr. sc. Veljko Đorđević iz Klinike za psihološku medicinu KBC-a Zagreb.

 

Nadamo se da ćete svojim dolaskom podržati ovu humanitarnu akciju. Imamo već i podršku (Reponse) (Letter of support) od kolega iz inozemstva…

 

Do skorog susreta, srdačan pozdrav!

Kontakt osoba:

Dr. sc. Marijana Braš,

Predsjednica Hrvatskog društva za palijativnu medicinu Hrvatskog liječničkog zbora

M: 098 223 323

E-mail: [email protected]

ostaniuzmene02

(Visited 18 times, 1 visits today)