Konferencija o palijativnoj skrbi 02.-03.10.2015. Pula

Dragi kolege i prijatelji!

Prošlo je deset  godina od kad je grupa   stručnjaka i volontera Lige protiv raka Pula, odlučili učiniti više za svoje sugrađane koji boluju od najtežih, najčešće neizlječivih bolesti.  Uz izuzetno razumijevanje i podršku Istarske županije pokrenut je projekt razvoja palijativne skrbi koji je u ovih 10  godina  izrastao u cjelovit sustav pomoći palijativnim bolesnicima i njihovim obiteljima na cijelom području Istre.

Sjećajući se tih početaka, odlučili smo organizirati konferenciju kojoj je povod obljetnica, ali koja je okrenuta budućnosti palijativne skrbi u Istri i Hrvatskoj.

Pozvali smo kolege s kojima godinama surađujemo, ali i mnoge druge stručnjake koji  imaju znanja i iskustva u organizaciji i pružanju palijativne skrbi,a među njima i  naše suradnike i učitelji iz Austrije, Engleske i Poljske.

Nadamo se da će ova konferencija biti mjesto za stjecanje novih znanja, razmjenu iskustava i  raspravu o stručnjaka svih profila koji se bave  palijativnom skrbi u Hrvatskoj.

Detaljne informacije o Konferenciji možete naći na našim službenim web stranicama http://idz.hr/konferencija-o-palijativnoj-skrbi/

U nadi da će se ostvariti naši planovi i želje, a mi kao domaćini ispuniti vaša očekivanja, najsrdačnije vas pozivamo da nam se pridružite u Puli od 2. do 3. listopada 2015. godine.


Dr. Ante Ivančić, predsjednik organizacijskog odbora

Dr. Julijana Franinović – Marković, predsjednica programskog odbora

(Visited 15 times, 1 visits today)